Pretraživanje

Kino program za mjesec ožujak

Ponedjeljak, 06. Ožujka 2023. - 0:00

Pripremili smo vam zanimljiv program za mjesec ožujak koji je u znaku filmova nominiranih za filmsku nagradu  Oskar, obilježavanja Ženijalnih dana i Mjeseca Frankofonije!

Ožujak je započeo projekcijom filma Toma, jednom od najgledanijih filmova 2021., a nastavlja se u petak 3.03. obiteljskom avanturom Asterix i Obelix Srednje kraljevstvo i akcijskom dramom Creed III koju prikazujemo i u subotu 5. ožujka, oba dana u 20 sati. Nedjelja je rezervirana za animirani film Tuljani specijalci koji počinje u 17.00 sati, a potom za film Osam planina koji počinje u 19.00 sati.

Od 8. do 12. ožujka Kino Mreža filmskim programom Ženijalni dani deveti put zaredom slavi snagu i moć žena. Program Ženijalni dani u 28 kina diljem Hrvatske donosi pet nadahnjujućih filmskih ostvarenja koji slave žene, ali – najvažnije – pokazuju njihovu snagu i značaj u društvu.

U srijedu 8. ožujka u 18.00 sati pogledajte optimističnu dramu koja će nas podsjetiti na to koliko su žene spremne nositi se sa svim životnim izazovima.

Noćni putnici, film francuskog redatelja Mikhaëla Hersa vratit će vas u osamdesete i podsjetiti da usporite i prihvatite sve što vam život nosi prije nego što prebrzo prođe. U filmu pratimo Élisabet (koju tumači briljantna Charlotte Gainsbourg) koju je napustio muž i ostavio je da se sama brine o njihovo dvoje djece. Ne znajući za poraz, Élisabet nalazi posao u kasnonoćnoj radioemisiji, a u okrilje svog doma prihvaća i novu članicu – tinejdžericu Talulu bez doma i obitelji. Iako će s njima ostati kratko, Talulah će ostaviti neizbrisiv trag u životima Élisabet i njezine djece.

Sljedećeg dana u mogućnosti ste pogledati premijeru filma Vrisak 6, u četvrtak u 20.00 sati. Petak je rezerviran za kazališnu predstavu Francamente. Potom u subotu i nedjelju slijedi animirani film Marmaduke: Buntovnik na četiri noge kojeg prikazujemo subotu u 18.00 sati, a nedjelju u 17.00 sati. Subotu u večernjem terminu u 20.00 možete reprizno pogledati Vrisak 6, a u nedjelju s početkom u 19.00 sati jednog od kandidata za Oskara film Duhovi otoka.

Pratite nas na društvenim mrežama i na web stranici uciliste-labin.hr na kojoj redovno objavljujemo novosti oko kino programa. Vidimo se u Kinu!

Dobrodošli!