Pretraživanje

Još jedan prekrasan koncert kod Špine – GALERIJA FOTOGRAFIJA

Petak, 16. Kolovoza 2019. - 0:00

Velikan dalmatinske šansone i domaće zabavne glazbe, priznati autor i izniman vokalist – Goran Karan sinoćnjim je koncertom kod Špine oduševio sve prisutne. Romantičan koncert na prepunoj Špini ovaj vrhunski glazbenik začinio je izvedbom svojih poznatih skladbi poput „Dobro ti jutro, Ljubavi“, „Splitska serenada“ i mnogih drugih, ali i oduševio sve izvedbom skladbi poput „O sole mio“ čime je pokazao svu raskoš svog vokala.

Koncert koji je potrajao nešto više od dva sata osim odlične glazbe bio je začinjen i vrhunskom komunikacijom s publikom te duhovitošću po kojoj je ovaj glazbenik i poznat.

Nastavak proslave Dana Grada Labina je večeras u Malom kazalištu „Circolo“ u labinskom starom gradu, gdje će se s početkom u 19:00 sati održati „Književno – glazbena večer u Teatrinu“ uz promociju knjige Tullija Vorana „Pabirci Tomasa Lucianija za povijest Labina“ te Silvie Dai Pra, „Ne pozdravljajte nikoga. Povratak u Istru“.

Vrhunac zabavnih, glazbenih i drugih događanja je na sam Dan Grada Labina, sutra, u subotu 17. kolovoza. I ovaj je dan središte zbivanja labinska starogradska jezgra, točnije Titov trg, gdje je za 17 sati najavljen start Atletske utrke Grada Labina. Već prije 21 sat krenut će i glazbena događanja – sa velike pozornice na samom trgu brojne okupljene zabavljat će jedan od najpopularnijih pop-rock bendova u regiji, izvrsni S.A.R.S., a za nastavak fešte do sitnih sati pobrinut će se za to uvijek spremni i rado nam viđeni The Night Express.