Pretraživanje

Javni poziv poduzetnicima za dodjelu jednokratnih potpora za nabavu zaštitnih i dezinfekcijskih sredstava u 2020.

Srijeda, 01. Srpnja 2020. - 0:00

Grad Labin objavio je Javni poziv za dodjelu jednokratnih potpora poduzetnicima  za nabavu zaštitnih i dezinfekcijskih sredstava u 2020.  Ukupna financijska sredstva  u iznosu od 90.000,00 kuna osigurana su u Programu  jačanja gospodarstva za 2020. u  Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte.

Pravo na jednokratnu potporu imaju  trgovačka društva  sa sjedištem na području Grada Labina i obrtnici sa prebivalištem u Gradu Labinu ( mikro i mali  poduzetnici do 50 zaposlenih) .

Iznos jednokratne potpore po poduzetniku iznosi najviše 2.000,00 kuna, ovisno o priloženim preslikama pomirenih računa iz 2020. godine i izvodima sa žiro računa odnosno potvrdama o izvršenoj uplati.

Jednokratne potpore dodjeljivati će se temeljem u potpunosti kompletiranih zahtjeva za slijedeće namjene:

  • sufinanciranje troškova nabave i ugradnje fiksnih zaštitnih sredstava (ugradnja pregrada od pleksiglasa i sličnih materijala)
  • sufinanciranje troškova nabave zaštitne opreme (zaštitne maske, zaštitne rukavice, zaštitna odijela, zaštitni viziri, zaštitne naočale, zaštita za cipele i jednokratne kape, barijere za dezinfekciju nogu)
  • sufinanciranje troškova nabave  infracrvenog termometra
  • sufinanciranje troškova nabave dezinfekcijskih sredstava različitih vrsta.

Zahtjevi se obrađuju prema redoslijedu podnesene potpune prijave prema uvjetima iz Javnog poziva.  Nepotpuni zahtjevi  kao i zahtjevi pristigli istekom roka neće se razmatrati.

Poziv je otvoren 45 dana od dana objave, odnosno najkasnije do 3. rujna 2020.

Ostale informacije mogu se zatražiti telefonom na broj 052/ 866 817, 052/ 866-822 ili  putem e-pošte na patricija.terkovic@labin.hr.

Cjelokupni tekst natječaja i popratnu dokumentaciju možete preuzeti u privitku.

Prilozi