Pretraživanje

Grad Labin raspisao novi poziv za poduzetnike, sufinancira se postava solarnih panela

Petak, 22. Travnja 2022. - 0:00

Nakon što je nedavno u rekordnom roku završena dodjela čak pola milijuna kuna potpora Grada Labina kroz različite mjere za poduzetnike, od danas je otvoren još jedan vrijedan poziv čime se dodatno potiče korištenje obnovljivih izvora energije te indirektno smanjenje potrošnje električne energije po poslovnom subjektu i smanjenje emisije CO2.

Ovaj poziv namijenjen je poduzetnicima za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta, opremu i radove za integriranu fotonaponsku elektranu za proizvodnju električne energije za vlastitu potrošnju u izoliranom ili mrežnom pogonu za trgovačka društva i obrtnike sa područja grada Labina.

Valja istaknuti da je kroz Proračun za ovu svrhu osigurano čak 100 tisuća kuna kojima se planira odobrenje od 10 do 15 bespovratnih potpora, a maksimalni iznos bespovratne potpore po poduzetniku/obrtniku iznosi 10.000,00 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva je do 01. studenog 2022. odnosno do iskorištenja sredstava, a cjelokupan tekst poziva te pripadajući obrasci dostupni su u prilogu.

Ostale informacije mogu se zatražiti telefonom na broj 052/ 866 817, ili e-poštom na patricija.terkovic@labin.hr u Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte.

Prilozi