Pretraživanje

Grad Labin poziva na edukaciju „ Dodana vrijednost – moj put ka profitabilnijem poslovanju!“

Četvrtak, 26. Rujna 2019. - 0:00

Grad Labin poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „ Dodana vrijednost – moj put ka profitabilnijem poslovanju!“ koja će se održati u petak 04. listopada 2019. godine u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin, Rudarska 1/A, Labin. Predviđeno trajanje edukacije je 4 sata, odnosno od 16.00 do 20.00 sati.

Edukacija je namijenjena svim kategorijama poduzetnika koji imaju mogućnosti i žele unaprijediti svoje poslovanje kroz definiranje dodane vrijednosti svojim proizvodima i/ili uslugama.

Dodanom vrijednošću proizvoda ili usluge smatra se pozitivna razlika između onoga što vaš klijent plaća i onoga što dobije kroz vaše proizvode ili usluge koje pružate. Radi se o elementu koji će na ključan način razlikovati vašu ponudu od ponude konkurencije i time osigurati interes, a potom, kupovinu i vjernost od strane ciljanog klijenta. Prilikom izvođenja edukacije kombinirati će se predavanje i iskustveno učenje na primjerima.

Radionicu će voditi Dubravka Lacić, osnivačica  i direktorica poduzeća BASIS savjetovanje j.d.o.o. s kompetencijama uspješnog dugogodišnjeg rada u praksi na vodećim menadžerskim pozicijama u sektorima: nabava, prodaja,  proizvodnja, kontroling.  Profesionalno iskustvo vezano je uz upravljanje prodajom, organizaciju komercijale, upravljanje proizvodnjom i zalihama, kontrolingom nabave, prodaje i proizvodnje, različite projekte izrade novih proizvoda, kalkulacije i analize poslovanja kao i vođenje proizvodnje i prodaje privatnih robnih marki.

Radionica je jedna u nizu od aktivnosti Programa jačanja gospodarstva Grada Labina za 2019. godinu organizirana od strane Odjela za gospodarstvo i EU projekte, besplatna je za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

Svi zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak najkasnije do četvrtka 03. listopada 2019. godine  na email adresu: patricija.terkovic@labin.hr