Pretraživanje

Glasajte za lokaciju za izgradnju vježbališta na otvorenom

Petak, 12. Svibnja 2017. - 0:00

Ove je godine Coca-Colin sustav u Hrvatskoj nastavio s projektom izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, te će ove godine postaviti njih još deset diljem Hrvatske. Uređenje aktivnih zona, odnosno vježbališta na otvorenome, provodi se od 2016. u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost.

Građani Grada Labina svojim su aktivnim glasanjem i promicanjem akcije doveli Labin na 2. mjesto u kategoriji od 10 000 do 35 000 stanovnika što je nedavno i službeno Gradu Labinu  potvrdio Odjel za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. Vježbalište će biti opremljeno sa šest sprava za vježbanje različite namjene kojima se mogu koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome.

Grad Labin od danas, 12. svibnja pa do petka, 26. svibnja 2017. godine otvara anketu u kojoj građani mogu izabrati lokaciju vježbališta, a ponuđene lokacije su sljedeće:

Lokacija 1: Kature (kraj postojećeg igrališta na Domu zdravlja)
Lokacija 2: Kature (livada preko puta benzinske crpke INA)
Lokacija 3: Centar (livada iza OTP banke)
Lokacija 4: Vinež (livada kraj igrališta NK Iskre)
Lokacija 5: Rabac (livada na završetku Trim staze)
Lokacija 6: Kature (površina iza osnovne škole „Ivo Lola Ribar“)

Lokacije su u toku glasanja za vježbalište predlagali sami građani. Neke od lokacija nisu mogle biti uvrštene radi nepovoljne konfiguracije terena ili statusa privatnog vlasništva.

Glasati možete u anketi na poveznici http://www.labin.hr/ankete?surveyId=5606#currentSurvey ili na dnu stranice www.labin.hr.

Zahvaljujemo svim građanima koji su se angažirali u glasanju i omogućili da Labin dobije vježbalište na otvorenom!