Pretraživanje

Franka i Labin vole se – još više!

Petak, 02. Kolovoza 2019. - 0:00

Dugo, predugo su Labinom kružila pitanja – čak i kritike – kada će konačno neka od naših pozornica ugostiti Franku Batelić, jednu od najvećih glazbenih zvijezda koju je Labin ikada imao. Konačno, sinoć je došao trenutak da ova izuzetna i talentirana glazbenica održi svoj prvi pravi samostalni koncert u svom gradu, pred svojom publikom. Prostor pred pozornicom kod Špine počeo se, kao i tjedan prije kada nam je ugoste stigla velika Amira Medunjanin, počeo puniti čak sat vremena prije početka nastupa, a svi signali upućivali su na to da nas čeka još jedna nezaboravna glazbena večer na ovogodišnjoj Labin Art Republici.

Očekivano puna Špina ali i neočekivano topla podrška brojne publike dale su izvrsno raspoloženoj Franki i usviranom mladom pratećem bendu dodatnu energiju da odsviraju besprijekoran koncert, poput prekaljenih profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom.

Raduje to što su upravo Frankini hitovi bili najiščekivanjiji, otpjevani najglasnije i nagrađeni najvećim pljeskovima, što samo potvrđuje da, unatoč relativno skromnom broju pjesama u karijeri, gotovo je svaka bila i ostala pun pogodak. Posebno se to osjetilo na najnovijem hitu, odličnoj „Ljubav, ništa više“, za čiji su spot prvi kadrovi snimljeni upravo na Špini – ovu popularnu stvar Franka je otpjevala dvaput, pri početku i na samom kraju dinamičnog, zabavnog i glazbeno izvrsnog koncerta.

Draga naša Franka, ponosni smo na tebe i hvala ti za nezaboravnu glazbenu večer!