Pretraživanje

Dodijeljene nagrade za najljepšu okućnicu/balkon u 2019. godini

Srijeda, 14. Kolovoza 2019. - 0:00

Grad Labin u suradnji sa mjesnim odborima Grada Labina i trgovačkim društvom 1. Maj Labin d.o.o. i ove je godine proveo eko-akciju biranja najljepših balkona i okućnica po mjesnim odborima Grada Labina. Kandidature su u pisanom i foto dokumentiranom obliku, mogli dostaviti mjesni odbori, građani, poslovni subjekti i Komisija za odabir. Komisiju za odabir sačinjavala su tri člana u sastavu: Lori Luketa Dagostin, Donald Blašković  i Loredana Ružić Modrušan. Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice bili su ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka te poštivanje tradicije i elemenata mediteranskog podneblja.

Dodjela je održana u Maloj vijećnici Grada Labina, a prisutnima su čestitali gradonačelnik Valter Glavičić te direktor trgovačkog društva 1. MAJ Labin d.o.o., Alen Golja.

„Prije svega želim vam svima čestitati i pohvaliti za vaš trud i angažman. Želim naglasiti kako smo svi jedna zajednička ekipa koja igra za ovaj grad te ga čini još ljepšim mjestom za život. Hvala vam i što ste naše „oči“, što svojim sugestijama, kritikama i pohvalama ukazujete na sve ono što je dobro ili loše te nam na taj način pomažete da unaprjeđujemo našu zajednicu.“ istaknuo je gradonačelnik Valter Glavičić

„Od samih početaka dodjeljivanja ovih nagrada cilj je bio stvoriti simbiozu između građana i nas kao javne usluge kako bi se poradilo na uređenju grada. Upravo ta simbioza i zajednički trud omogućili su da naš grad bude uređen kako je danas. Još jednom čestitam svim dobitnicima.“ naglasio je Alen Golja

Sedam je obitelji svojim trudom i zalaganjem osvojilo grafiku „Garofula“ rad akademskog slikara Josipa Diminića, poklon bon trgovačkog društva 1. Maj d.o.o. u vrijednosti 200 kn, poklon bon rasadnika Dives te monografiju o uzgoju i održavanju ljekovitih biljaka.

Dobitnici nagrada za najljepšu okućnicu/balkon u 2019. godini su:

MJESNI ODBOR LABIN DONJI

OBITELJ  VARADIN

MJESNI ODBOR LABIN KATURE

OBITELJ KOS

MJESNI ODBOR LABIN GORNJI

OBITELJ ŠUMBERAC

MJESNI ODBOR KAPELICA

OBITELJ BREZAC

MJESNI ODBOR VINEŽ

OBITELJ BOŽIĆ

MJESNI ODBOR RABAC

OBITELJ LAZARIĆ

MJESNI ODBOR RIPENDA 

OBITELJ BEMBIĆ