Pretraživanje

Delegacija Županije Zapadnohercegovačke u posjetu Gradu Labinu

Srijeda, 06. Lipnja 2018. - 0:00

Delegacija Županije Zapadnohercegovačke, predvođena predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem , posjetila je danas Grad Labin.

Delegacija u našoj županiji boravi zadnja dva dana, a suradnja sa jedinicama lokalne samouprave u Istri traje već neko vrijeme.

Predstavnici Županije Zapadnohercegovačke susreli su se jučer  sa predstavnicima Županije, Grada Pule te IDA-e , dok su danas posjetili Grad Labin.

Posjet Gradu Labinu poslužio je da se upoznaju sa iskustvima gradske uprave u pokretanju poslovnih aktivnosti, posebno uspostavljanju poslovne zone. Iskustva iz našeg grada delegaciji je iznijela savjetnica za gospodarstvo i razvoj Patricija Terković koja ih je i pobliže upoznala sa svim naporima oko privlačenja investitora i poticajima koje Grad nudi. Poseban naglasak stavljen je na Poslovnu zonu koju je delegacija kasnije i posjetila gdje su upoznati sa radom pojedinih tvrtki.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Valter Glavičić koji je pohvalio dobru suradnju te izrazio zadovoljstvo što su prepoznali napore Grada Labina u privlačenju investitora te stvaranju novih radnih mjesta. To svakako puno znači, a naša iskustva rado prenosimo - zaključio je Gradonačelnik.

IMG-3115588ee0c7d616b97b06ac8bf5f1c2-V.jpg (213 KB) IMG-32a6e2d65f144aa2d125f036e9bc6e7b-V.jpg (167 KB)