Pretraživanje

Danas radionica “Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom“

Srijeda, 07. Studenog 2018. - 0:00

LAG „Istočna Istra“ u suradnji sa Gradom Labinom danas, 07. studenog 2018. godine organizira radionicu na temu “Organizacija, planiranje i upravljanje vremenom“.

Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:30 sati.

Na ovoj radionici naučiti ćete kako da savladate alate, tehnike i pravila dobrog upravljanja vremenom te kvalitetno određivati ciljeve i prioritete.

Glavni cilj radionice je naučiti polaznike da pojednostavne organizaciju i planiranje svojeg vremena, identificiraju i uklone kradljivce vremena, postave granice prema drugima u pogledu zahtjeva za njihovim vremenom, nauče bolje organizirati aktivnosti, razlikovati bitno od hitnog i rješavati više važnih zadataka tijekom dana te da tako poboljšaju izvršavanje svojih ciljeva.

Također, polaznici će naučiti kako prenijeti svoje zadatke i aktivnosti na druge koji ih mogu obaviti, ispravno postaviti ciljeve koje žele ostvariti te kako sve to implementirati u svakodnevni rad.

Radionicu će voditi Dario Zorić koji je nakon diplomskog studija nastavio s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, radionica i konferencija te rada u obrazovnoj industriji na rukovodećim funkcijama.
Radio je na 50-tak regionalnih te međunarodnim i EU projektima. Bio je glavni koordinator projekata GoGlobal, Sharps, HDO, GCC i Nets u SAD-u gdje je živio i radio u više navrata te studirao (stipendist Lee Iacocce). Izabran je i u savjetodavno tijelo direktora Iacocca Instituta (SAD) četiri godine. Trenutno je predsjednik jedne međunarodne organizacije te predstavlja predstavnike 139 zemalja.

Danas radi kao poslovni savjetnik te kao poslovni trener iz područja leadershipa, managementa i osobnog razvoja i organizira različite module edukacija za poduzeća i startupe. Član je Hrvatske udruge za upravljanje projektima (CAPM), Svjetske asocijacije projektnih managera (IPMA) i Lehigh University Alumni Association (LUAA).Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako bolje organizirati, planirati i upravljati svojim vremenom te svojim prioritetima.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 099 357 6998 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do srijede 07. studenog 2018. godine do 15h.

Radionica je besplatna za sve sudionike.SADRŽAJ RADIONICE

Mjesto: Gradska knjižnica Labin, Rudarska 1, Labin

17:30–20:00
Naslov: Organizacija, planiranje i upravljanje vremenomPredavač: Dario Zorić

1) Uvod – o upravljanju vremenom, kradljivci vremena – identifikacija i uklanjanje; alati i tehnike te pravila dobrog upravljanja vremenom; određivanje ciljeva i prioriteta,
2) Kako učinkovito i jednostavno planirati – učinkovito planiranje i delegiranje, upravljanje sobom u vremenu, savjeti i trikovi,
3) Izrada akcijskog plana – implementacija u svakodnevni rad.


Vrijeme: srijeda, 07.11.2018. godine u 17:30 sati