Pretraživanje

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Valtera Glavičića - VIDEO

Utorak, 24. Prosinca 2019. - 0:00

Drage Labinjanke i Labinjani,

Iako nam je 2019. godina kalendarski na izmaku, ne možemo reći da smo na kraju – u kontinuitetu smo. Godine nam služe tek kao podsjetnik na ono što smo morali učiniti, ono što smo ostvarili ili nismo uspjeli u nekim danim obećanjima. Planove koje imamo i projekti koje radimo za budućnost ne možemo smjestiti u 365 dana. Tu smo da godine ispisujemo aktivnostima, dobrom voljom, namjerom i vizijom kakav Labin želimo. U proteklih 365 dana smjestilo se više od 11 000 želja Labinjanki i Labinjana. Trudili smo se sve to čuti te zadovoljiti potrebe i htijenja naših sugrađana. Za neke smo uradili dosta, za neke malo, ali ono što je važno jest to da imamo želje i snage raditi i dalje na ponos svih nas, jer Labin jednostavno zaslužuje da u njemu žive sretni ljudi.

I upravo je prosinac vrijeme povjerenja, vrijeme kada više no ikada poimamo zajedništvo. Želim svima nama hrabrosti da stvorimo svijet kakav želimo! Predani smo istim ciljevima, a hrabri postupci u svakidašnjici, iako su možda ponekad sitni, ostavljaju za nama neizbrisive tragove. I upravo zato želja mi je da božićni duh ostane u našim srcima svakoga dana u godini i da budemo ljudi koliko god to možemo.

Budimo si dobri, štimojmo se, imejmo se radi, dajmo kuraja jedon drugemu na našen pute va to jutre! Va svoje ime i va ime seh ki delaju va grode želin van sretan i blagoslovljen Božić i puno kuntenteci i zdrovlja va noven lete.