Pretraživanje

Alfa Albona održava kviz u Parku skulptura Dubrova

Srijeda, 19. Svibnja 2021. - 0:00

Ove se godine obilježava Europski tjedan mladih. To je događaj koji se održava svake dvije godine na razini Europe, a glavni su organizatori nacionalne agencije za Erasmus+ i Europske snage solidarnosti te mreža Eurodesk.

Europski tjedan mladih prilika je da se razgovara o temama koje su mladima važne, predstave mogućnosti za potporu EU-a u području mladih i prenesu dosadašnja dobra iskustva. To je najveće europsko okupljanje za mlade i sektor mladih u Europi.

Ove se godine obilježava od 24. do 30. svibnja na temu „Naša budućnost u našim rukama“. Više o samom događaju možete potražiti na poveznici: https://europa.eu/youth/week_hr.

Kao Eurodesk multiplikator, i Alfa Albona će obilježiti ovaj važan događaj. U srijedu, 26. travnja 2021. godine s početkom u 18:00 sati u prekrasnom ambijentu amfiteatra u Parku skulptura Dubrova, organizirat ćemo kviz.

Sudjelovati mogu mladi od 18 do 30 godina, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj telefona: 098/9588269 (Anja) ili putem maila: anja.alfaalbona@gmail.com.

U kvizu će sudjelovati 10 osoba, troje ulazi u polufinale, a samo ona/onaj s najzavidnijim znanjem odnijet će pobjedu i osvojiti ruksak za laptop pun iznenađenja.

Važno je napomenuti kako će se kviz održati na engleskom jeziku te da će u slučaju kiše održati dan kasnije, 27. svibnja.

Foto: Park skulptura Dubrova Facebook