Pretraživanje

30. sjednica Gradskog vijeća - vijećnička pitanja i odgovori

Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Mladen Bastijanić (KLGB nositelja Mladena Bastijanića) je na 30. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 4. studenog 2016. godine, postavio vijećničko pitanje Gradonačelniku kada će započeti radovi na cesti Vinež – Marceljani, te da li će se u sklopu tih radova u I fazi pripremiti cesta za kompletnu „obećanu“ po projektu infrastrukturu tj. plinovod, kanalizacija, vodovod i elektrokomunikacije i da li će se u toj fazi „napraviti“ parkiralište i okretište za Osnovnu školu na Vinežu

Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Federika Mohorović (IDS – HSU - HNS)  je na  30. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 4. studenog 2016. godine, postavila vijećničko pitanje kojim ističe da je 11. Listopada 2016. Godine u Zagrebu održana konferencija „Pametni gradovi – gradovi budućnosti“, te da su na konferenciji, koja promovira izvrsnost i inovativnost rješenja implementiranih u hrvatskim gradovima, dodjeljene nagrade u ukupno 5 kategorija i to energetika, uprava, obrazovanje, okoliš i turizam, a čak 3 od ukupno 5 nagrada su osvojili istarski gradovi Labin, Pula i Umag. Gradu Labinu valja čestitati na osvojenoj nagradi za „Provođenje energetske obnove u zgradarstvu“ te TD LABIN STAN-u na  predanom radu. Pita da li je Grad Labin spreman za nove natječaje kako bi i dalje zadržao primat „smart city“ odnosno Pametnog grada.

Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Đanluka Miletić (IDS – HSU - HNS)  je na  30. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 4. studenog 2016. godine, postavio dva vijećnička pitanja i to:
-zanima ga da li postoji mogućnost dodatne analize postavljene horizontalne i vertikalne signalizacije neposredno prije kružnog toka ali i u samom kružnom toku  za Stari grad Labin
-zanima ga izgradnja lukobrana i sportske lučice u Rapcu. Pita da li Grad Labin vodi računa na koji način bi se mogao izgraditi već projektirani lukobran i da li je u pripremi izrada urbanističkog plana same rive tj. smatra da bi za sam centar trebalo izraditi jedan lijepi arhitektonski projekt po kojem bi Rabac bio jedinstven i prepoznatljiv.

Prilozi


;