Pretraživanje

27. sjednica Gradskog vijeća - vijećnička pitanja i odgovori

27. sjednica Gradskog vijeća - vijećnička pitanja i odgovori

1. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Mladen Bastijanić (KLGB nositelja Mladena Bastijanića)  je postavio vjećničko pitanje da li su Predsjednik Skupštine TD Vodovod Labin d.o.o. Labin Tulio Demetlika i direktor TD Vodovod Labin d.o.o. Labin Dino Škopac svjesni odgovornosti stanja odvodnje i vodoopskrbe Labina i Raše te Labinštine, da li osjećaju odgovornost za postojeće katastrofalno stanje.  Ujedno moli da se održi hitna zajednička sjednica Gradskog vijeća Grada Labina i Općinskog vijeća Općine Raša na temu: „Odvodnja Labina i Raše u cilju konačnog rješenja zaštite izvorišta F. Gaia i Kokoti.

2.Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Alda Miletić (IDS-HSU-HNS)  je postavila vijećničko pitanje i skrenula pozornost na ulaz u Pijacal. Naime, na samom ulazu na Piacal nalazi se bivša vaga za ugljen koja predstavlja opasnost za pješake i vozila. 

3. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Željko Ernečić (SDP) je postavio vijećničko pitanje vezano za uređenje plaža na potezu od Lanterne do Girandelle. Pita tko je nadležan za uređenje plaža, tko je naručitelj, tko je investitor i tko je izvođač radova. Tko će urediti način korištenja tih plaža i tko će njima „upravljati“. Kakav će biti status domaćeg stanovništva na tim plažama nakon njihovog uređenja. Hoće li „domaći“ imati slobodan pristup tim plažama.

4. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Valter Glavičić (IDS – HSU - HNS)  je postavio vijećničko pitanje vezano za novi Prostorni plan Istarske županije i zanima ga u kojoj je fazi priprema dokumentacije za izmjene i dopune Prostornog plana Grada Labina, te kada se planira njihovo donošenje.

Prilozi


;