Pretraživanje

22. sjednica Gradskog vijeća od 24. studenog 2015. godine

Vijećnička pitanja i odgovori sa 22. sjednice Gradskog vijeća od 24. studenog 2015. godine:                   

1. Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Federika Mohorović (IDS-HSU-HNS)  je postavila vijećničko pitanje koje se odnosi na nastanak i širenje divljeg odlagališta građevinskog otpada na Vinežu uz glavnu prometnicu i kružni tok, na zemljištu u privatnom vlasništvu. Pita što će Grad poduzeti po tom pitanju tj. da li je kontaktiran vlasnik zemljišta.          

2. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Mladen Bastijanić (KLGB nositelja Mladena Bastijanića)  je postavio dva vijećnička pitanja i pita kada će se sanirati deponij šljake od bivše labinske toplane (prostor iza Pjacala) i drugo, pita što se do sada tj. u 2015. godini napravilo na Krvovoj placi na Vinežu, koliko se novca utrošilo i što je učinjeno. Isto pita i za cestu za Rabac od poteza – raskrižje krušvić – bivša javna špina – Gornji Rabac.     

3. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Valter Glavičić (IDS-HSU-HNS)  je postavio vijećničko pitanje vezano za dionicu ceste Vozilići – Kršan koja još nije obnovljena i pita da li je u planu početak radova u ovom zimskom razdoblju.                                 

4. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Željko Ernečić (SDP)  je postavio dva vijećnička pitanja. Moli za informaciju koliki su godišnji troškovi korištenja i održavanja pročistača otpadnih voda i kanalizacijskog sustava veličine i tipa sustava koji je IVS izgradio u Topidu. Drugo, moli izvještaj o stanju naplate komunalne naknade i komunalnog doprinosa za 2015. godinu. Dopuna u prilogu.

Prilozi


;