Pretraživanje

12. redovna sjednica Gradskog vijeća od 15. listopada 2014.

Vijećnička pitanja i odgovori sa 12. sjednice Gradskog vijeća od 15. listopada 2014:

1.  Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Alda Miletić (IDS-HSU-HNS)  je postavila vijećničko pitanje koje se tiče utvrđenih deficitarnih djelatnosti od općeg interesa za Grad Labin iz 2009. godine i pita da li tada utvrđene djelatnosti plaćaju i dalje manju zakupninu za poslovni prostor kojeg koriste i što se poduzima da Labin ne ostane bez postolara.

2. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Daniel Mohorović (SDP)  je postavio vijećničko pitanje da li je Lista prednosti i odabiru korisnika za sufinanciranje projekata povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Grada Labina dostupna javnosti.

3. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Đanluka Miletić (IDS-HSU-HNS)  je postavio vijećničko pitanje vezano za neuređene javne površine ispred trgovačkog centra na Katurama.

4. Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Federika Mohorović (IDS – HSU - HNS)  je postavila vijećničko pitanje da li Grad Labin ima namjeru svake godine objaviti program vezan za povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća i drugo, pita za zgradu malog kazališta – Circola u kojoj se nalazi sjedište Zajednice Talijana Giuseppina Martinuzzi i da li postoji mogućnost njezinog kandidiranja na određene programe sufinanciranja i da li je po tom pitanju nešto već učinjeno.

5. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Marin Zagrić (IDS-HSU-HNS)  je postavio dva vijećnička pitanja i to vezano za postavljanje branika na parkiralištu kod marketa na Katurama, te problem javne rasvjete u nastavku ulice prema stubištu poligona i poligon i drugo, vezano za poziciju i moguće preseljenje sajma u Gradu Labinu.

6. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Mladen Bastijanić (KLGB nositelja Mladena Bastijanića)  je postavio vijećničko pitanje kojim moli Gradonačelnika Grada Labina da se poduzmu mjere za rješenje problema parkiranja i prilaza Osnovnoj školi na Vinežu i drugo, moli da dobije odgovor na već postavljeno pitanje tko je, kada i zašto dogovarao i potpisao tzv. kompenzacijski ugovor sa HEP-om vezano za izvor vode Bubić jama. Traži da se taj sporazum, ugovor da na uvid žiteljima Labinštine.

7. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Valter Glavičić (IDS – HSU - HNS) je postavio dva vijećnička pitanja i to za projekt izgradnje zaobilaznice starogradske jezgre i drugo, za izgradnju vodoopskrbnog sustava za naselja Bartići, Junac i Gora Glušići.

8. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Darko Martinović (KLGB nositelja Darka Martinovića)  je postavio dva vijećnička pitanja i to vezano za pripremu iduće turističke sezone i ograničavanje postavljanja štandova sa artiklima uvezenim iz Kine i drugo, koliko se u gradu odvojilo parkirnog prostora i uredilo ga za parkiranje bicikla.

Prilozi


;