Pretraživanje

10. sjednica Gradskog vijeća od 24. srpnja 2014.

1. Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Federika Mohorović (IDS – HSU - HNS)  je na  10. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 24. srpnja 2014. godine, postavila  dva vijećnička pitanja i to hoće li Grad Labin svake godine objavljivati natječaje za sufinanciranje projekata obuhvaćenih programom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kao što je ove godine objavio natječaj za sufinanciranje projekta povećanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama na području Grada koji program sufinanciranja od strane Fonda se odnosi na razdoblje od 2014.-2020. godine. Drugo pitanje odnosi se na način kako Grad Labin sufinancira nabavku udžbenika učenicima Grada Labina.

2. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Mladen Bastijanić (KLGB nositelja Mladena Bastijanića)  je na  10. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 24. srpnja 2014. godine, postavio dva  vijećnička pitanja i to moli Gradonačelnika da se javno očituje vezano za javna izlaganja o objedinjavanju uvjeta zaštite prirode TE 1 i TE 2 koja su održana u Plomin Luci i u Labinu i drugo, moli Gradonačelnika da se javno očituje po pitanju izvora pitke vode Bubić jama kojeg „troše“ elektrane.

3. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Đanluka Miletić (IDS-HSU-HNS) je na 10. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 24. srpnja 2014. godine, postavio vijećničko pitanje u svezi održavanja lokalne ceste od Ripende (popularne špine) do Gornjeg Rapca.

4. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Josip Mohorović (IDS – HSU - HNS)  je na  10. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 24. srpnja 2014. godine, postavio vijećničko pitanje da li Grad ima komunalne redare koji sankcioniraju ili upozoravaju nesavjesne građane koji parkiraju na zelenim površinama.

5. Vijećnica Gradskog vijeća Grada Labina Alda Miletić (IDS – HSU - HNS)  je na  10. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 24. srpnja 2014. godine, postavila dva vijećnička pitanja i to kada će se sanirati rub nogostupa u ulici Antona Selana kod Srednje škole Mate Blažina i drugo, kaže da su na autobusnoj stanici kod FINA-e potpuno uništene drvene letve na betonskom zidu za sjedenje.

6. Vijećnik Gradskog vijeća Grada Labina Darko Martinović (KLGB nositelja Darka Martinovića)  je na  9. sjednici Gradskog vijeća Grada Labina održanoj 29. svibnja 2014. godine, postavio usmeno vijećničko pitanje koje je u pisanoj formi dostavio u Grad Labin 25. srpnja 2014. godine, a odnosi se na Odluku Gradonačelnika Grada Labina o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata u Gradu Labinu, pita za opravdanost donošenja takve odluke za određene lokalitete kao npr. Stari grad Labin i Trg labinskih rudara.

Prilozi


;